Vakwerk in maatwerk

LVB Toegangstechniek is in 1984 opgericht door eigenaar Lambert van de Veerdonk. LVB staat voor Lambert Veerdonk Berlicum. Wat in het Noord-Brabantse dorp klein begon, is uitgegroeid tot een betekenisvol specialistisch bedrijf op het gebied van automatisering en toegangstechniek. Wij staan voor persoonlijkheid, professionaliteit en vakmanschap. Samen met de klant nemen we de wensen door en bedenken we een creatieve, kwalitatieve en passende oplossing. We leveren vakwerk in maatwerk!

LVB 8
LVB 6

Langdurige relaties

Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk aan vaste klanten en leveranciers opgebouwd. Wij werken al jarenlang samen met bijvoorbeeld TAU, Fadini, Dickert, Heras, Alphatronics, Aiphone en Aras Toegangscontrole. In deze samenwerking vinden wij het belangrijk dat we elkaar niet alleen nu de hand kunnen schudden, maar dat ook over twintig jaar nog kunnen.

Lambert van de Veerdonk

Directeur en eigenaar

 

Al vroeg had Lambert interesse in elektrotechniek, wat de keus voor de opleiding VEV Elektrotechniek niet moeilijk maakte. Later volgde hij met succes de GAWALO opleiding voor installatiemonteur en de Middelbare Detailhandel School.

 

In 1984 richtte Lambert zijn bedrijf LVB Toegangstechniek op. Inmiddels is hij specialist in de breedste zin van het woord in alles wat geautomatiseerd kan worden. Lambert is nog altijd te vinden op de werkvloer, maar heeft naast zijn uitvoerende rol een passie voor het bedenken van oplossingen en het uitbrengen van adviezen voor het gewenste resultaat van de klant.

Wilma van de Veerdonk

Directeur en drijvende kracht achter de schermen

 

Wilma is als vrouw van Lambert sinds 1984 betrokken bij LVB Toegangstechniek. Samen met Lambert is Wilma verantwoordelijk voor alles wat er achter de schermen gebeurt. Daarbij is ze hoofd administratie. Neemt u telefonisch contact met ons op? Grote kans dat u Wilma aan de lijn krijgt!

LVB 3